Lättlästa Deckargåtor som du kan lösa själv

542C69E3-E46D-47C2-8292-075EF42DA014.JPG

Lättlästa Deckargåtor som du kan lösa själv är en antologi sammanställd av Annika Lundeberg och innehåller flera olika deckargåtor för den deckarsugna att lösa. Allt ifrån korta deckargåtor som bara är en fråga till längre berättelser. Längst bak finns svaren så att vi får veta om vi har klurat ut rätt eller har helt fel.

De korta gåtorna är som gåtor är mest medan de längre berättelserna är deckargåtor där man måste klura och lyssna på alla detaljer i texten och titta på detaljerna i bilderna för att kunna klura ut vem som är den skyldige. Det är inte så enkelt som det kan se ut att lösa dessa fall. Man måste tänka till och fundera på de fakta som man får genom text och bild. En del gåtor är också bara bildgåtor där man några måste studera bilden. Kul tycker vi! Längst bak i boken finns svaren på gåtorna så man får ju reda på om man tänkt rätt eller om man tänkt helt fel!

Det här är en trevlig liten bok med lättlästa gåtor för alla och ger den 5 (av 5). Perfekt bok för alla som vill pröva att vara detektiver.

Tack Annika Lundeberg för vinsten!

  • Namn: Lättlästa Deckargåtor som du kan lösa själv

  • Författare: Redaktör Annika Lundeberg

  • Målgrupp: 6 - 9 år

  • Antal sidor: 78 sidor