Bästa mattidningen någonsin!

Feast

Feast

Vill bara slå ett slag för den här fantastiska mattidningen från Australien! Den har inte ens några riktiga konkurrenter att tala om. Tidningen Feast tar upp olika kulturer och länder och vilken mat som kommer därifrån. Genom recepten från man lära känna ett land vilket är fantastiskt och genom artiklar om familjen de besöker och affärer träffar man olika människor och får tips om hur man lagar maten. Den är så otroligt mycket trevligare än någon annan mattidning jag har bläddrat i. Feast har allt! 

Sedan är det självklart så att den är rolig att bläddra i eftersom jag har bott i Australien och kan känna igen olika platser som omnämns. Alltid roligt när man kan se en bild framför sig över hur det ser ut. 

Tyvärr kan man inte köpa den i Sverige men man kan prenumerera på den som jag och få den hemskickad till sig. Väntar bara på att tidningsaffärerna i Sverige förstår vilken bra tidning det här är! 

Man kan också köpa den i AppStore om man har en sådan apparat...