På andra sidan Hudson River

272EC107-829F-4860-A1BF-198472700A4A.JPG

På andra sidan Hudson River av Kristan Higgins handlar om Jenny som är en bröllopsklänningsdesigner som flyttar hem till sin hemstad där systern Rachel bor med sin tillsynes perfekta familj. Men allt är inte som det verkar. Rachels liv faller i spillror och Jenny är fortfarande god vän med sin ex-man och hans nya fru. Dessutom har Jenny flyttat in i en lägenhet där Leo, den charmiga grannen och fastighetsskötaren bok. Han som är så attraktiv vill inte ha med Jenny att göra. Hur ska de båda systrarna ta sig igenom livet just nu för att komma starkare ut på andra sidan.

Jag är lite delad runt denna bok. Inte för att det är något fel med den. Nej är det en feelgood man vill ha så är denna perfekt. För detta är verkligen en feelgood roman och den känns bra att läsa speciellt under dessa tider. Allting flyter på bra när man läser. Det ända är att jag kan inte bestämma mig för om jag gillar eller inte uppdelandet av kapiteln mellan Jenny och Rachel. För jag märker hur jag vill hoppa fram till nästa Rachel kapitel när jag precis läst ett och tänker att varför är det ett Jenny till nu? För att sedan tänka tvärtom. Jag både gillar det och ogillar det berättar sättet. Annars så gillar jag som sagt boken med sin lättläslighet och att det finns två spår som vi får följa. (Märks det att jag är kluven här?)

Jag rekommenderar denna bok som en perfekt hängmatte/strandbok. Den är härlig att läsa så vill man läsa en feelgood så är denna ett perfekt val. Jag ger den 3+ (av 5).

Utgiven av Printz publishing.