Lång tid borta men nu ska jag bli bättre

Ja man skulle kunna tro att jag försvunnit från jordens yta men så är det ju naturligtvis inte (även om det hade varit roligt att få en liten tur till månen). Men nu ska jag bättre mig efter en lååång tystnad. Varför har det då varit så tyst? Det enkla svaret är nog det trista jag har inte riktigt haft inspiration till att läsa och skriva och istället för att skriva något trist och tråkigt har jag helt enkelt låtit bli. Vet inte om det är rätt väg att gå men så är det. Tyvärr är det också så att mitt privata skrivande också legat nere under denna tid därför att inspirationen har varit försvunnen. Jag hoppas nu kunna få den tillbaka och det ska vi väl kunna fixa. 

Eventuellt kommer bloggen förändras under de närmaste månaderna, eller så kommer den se lika dan ut. Vem vet vart hösten tar oss..