Home truths

Home truths av Freya North

Home truths av Freya North

I boken Home truths, som är en fristående bok av Cat, Fen och Pip, får vi träffa alla tre McCabe systrarna tillsammans i England. Cat har flyttat hem från USA och ska starta upp igen i England med sin man. Fen har fått barn och försöker få sitt liv att gå ihop och Pip försöker som alltid ta hand om alla andra men glömmer bort sig själv någonstans bland allt som händer. 

Deras något okonventionella uppväxt visar sig få konsekvenser de inte hade kunnat ana och allt får sin start på Djangos 75 födelsedag. Django, deras farbror, är deras fasta punkt i tillvaron. Det är han som har tagit hand om systrarna efter att deras mamma rymde med en cowboy från Denver och deras pappa dog. Med sitt speciella tänk har han skapat ett tryggt hem för systrarna som är på väg att slås i spillror av ny information som systrarna får. Ska allt ordna sig till slut och bli som vanligt eller är det för stora nyheter som har framkommit? Kan det ens bli bra när man får reda på att ens systrar inte riktigt är ens systrar? 

Hittade denna bok på en biblioteksutförsäljning i Sydney Australien och tänkte att den här kanske är rolig att läsa. Sedan dess har den legat i hyllan och väntat och nu är det dags. Alla 449 sidorna i den... 

Skriven: 2006 

ISBN: 0007180357