Bokrean börjar idag

Nu sätter bokrean igång vilket ger tillfällen att köpa böcker lite billigare. I år ska jag försöka köpa böcker som jag vill läsa och äga... Får se hur det går för det är ju så lätt att bara åka med när man står bland högar av böcker. Måste försöka hålla tillbaka lite annars kommer jag snart inte få plats hemma med alla mina kära böcker. 

Akademibokhandeln är ju i princip den enda bokhandeln (om man inte räknar ICA Maxi och Åhlens som säljer allt möjligt) som finns i dagens läge, i alla fall här i Stockholm, vilket jag tycker är tråkigt. Mer variation hade varit trevligt med alla andra har konkurrerats bort. För några år sedan gick vi i min familj varje år till Persons bokhandel i Sollentuna. De hade en riktig bokrea där de sålde ut alla böcker i butiken (förutom kurslitteratur). Om jag minns rätt var det 20% på alla böcker. Det var en riktig bokrea det! Tyvärr verkar det som att de har stängt. Hoppas att jag har fel så om det är någon där ute som vet mer får ni gärna höra av er! Hör också av er om ni har en sådan fantastisk bokhandel som rear ut alla böcker till bokrean. En sådan butik efterlyser jag nu. 

Om man vill sitta hemma i lugn och ro och handla, och inte trängas med alla i butiken, tycker jag man ska ta en titt på Bokus och Adlibris. De har många böcker...