Kung liljekonvalj av dungen

Kung liljekonvalj av dungen av Maria Lang

Kung liljekonvalj av dungen av Maria Lang

Igår såg jag att TV4 har börjat sända Maria Lang filmerna som gjordes för ett tag sedan. Jätteroligt tycker jag eftersom jag inte såg dem på bio men har velat se dem, Maria Lang böckerna är ändå böcker jag har vuxit upp med. Tyvärr missade jag första men så kan det ju vara men nummer 2: Kung liljekonvalj av dungen går nu på söndag kl 21 och då kommer jag sitta bänkad framför TV och titta. Men innan dess tänkte jag läsa boken filmen är baserad på. Minns inte om jag redan läst den för länge länge sedan men då kommer jag få läsa den igen. Så nu har jag varit och lånat ett exemplar av boken på biblioteket och ska sätta igång och läsa! 

Skriven: 1957 

ISBN: Hmmm, hittar inget i mitt exemplar eller på nätet. Konstigt...