Sveriges vägatlas

Motormännens Sverige vägatlas

Motormännens Sverige vägatlas

Visst kan man fråga sig varför jag idag vill ta fram en vägatlas i bloggen. Men det har sin förklaring och den är att vi var ute och bilade i Sverige för några veckor sedan. En riktigt härlig roadtrip där vi inte planerat något speciellt alls utan körde bara runt. Men om man inte stannar vid turistinformationer hur får man reda på roliga ställen att stanna på? Jo man tittar i sin vägatlas som förutom att den leder en rätt på småvägarna också ger tips på vad det finns att titta på. Fantastiskt! Man behöver ingen guidebok eller liknande (i alla fall inte om du inte vill läsa om de olika sakerna innan du kommer fram för i Sverige finns ju trevliga skyltar att läsa överallt till min familjs stora skräck eller som de säger "Vi kommer ju aldrig härifrån för att du ska läsa allt") utan endas denna bok.

Betyg: Ett måste i bilen! 

Skriven: 2009 

ISBN: 9789174310023