The five people you meet in heaven

The five people you meet in heaven av Mitch Albom. 

The five people you meet in heaven av Mitch Albom. 

Nu ska jag börja läsa nästa bok, The five people you meet in heaven av Mitch Albom, och den här har jag verkligen sett fram emot att läsa. Den har stått i bokhyllan sedan jag köpte den på Singapores flygplats och det har inte blivit av att jag har läst den än. Vet inte varför jag drogs till den här boken i bokaffären på flygplatsen. Men jag såg titeln och blev intresserad av vad den kunde innebära. Där ser man hur viktig en bra titel kan vara. Det var ju från början den som gjorde att jag började titta på denna bok. 

Boken handlar om Eddie som jobbar på ett tivoli och som på sin 89:e födelsedag dör i en tragisk olycka när han försöker rädda en liten flicka från en fallande del från en av åkattraktionerna. Det sista han känner är två små händer i sina innan han tar sitt sista andetag och sedan kommer han inte ihåg något utan vaknar upp till livet efter detta, som inte visar sig vara någon lummig trädgård utan ett ställe där man får sitt liv förklarat för sig av personer som var i det och förändrade livet på olika sätt.  

På svenska heter denna bok Fem personer du möter i himlen.  

 

ISBN: 9780751536140

Skriven: 2003