Julgodis för små och stora sockerbagare

Julgodis för små och stora sockerbagare  av Johanna Westman

Julgodis för små och stora sockerbagare

av Johanna Westman

Nu är det dags att börja tänka på julgodis och jag började redan i helgen. I år har jag tagit inspiration från den här boken, Julgodis för små och stora sockerbagare. I denna bok finns många olika sorters julgodis tillverkade av choklad, frukt, socker eller mjöl. För Julgodis för stora och små sockerbagare innehåller nämligen inte bara recept på julgodis utan även kakor, tillbehör till glöggfesten och några drycker. Här får man tips till alla julens delar, både innan och under. 

Något jag tycker är uppskattar med boken är att den både innehåller informativa beskrivningar på hur man till exempel tempererar choklad. Invid en hel del av recepten finns också tips av olika slag för att hjälpa en på vägen med smaksättning eller förvaring. 

Betyg: Många bra tips till julgodis och vidareutvecklingar! 

Skriven: 2011 

ISBN: 9789155257354