Inu Yasha 12

Inu Yasha 12 av Rumiko Takahashi

Inu Yasha 12 av Rumiko Takahashi

Jag har läst INU YASHA del 12. Författaren är Rumiko Takahashi och illustratören är Rumiko Takahshi.

Kikyo är död och hon lever med själar, hon är bra på pilskjutning. Inuyasha är en hunddemon. Han har en bror som heter Sessumaru. Kogame är kär i Inu yasha och Kogo men mest i Kogo. Hon är bra på pilskjutning, hon kan se sekonskärvor. Naroku är ond och kan smitta gift, han är hemsk och ful. Dom är i en grotta och i byar, skogar och på landet. Det här hände för ungefär 10000 år sen. Dom bor i urtida japan. Dom letar efter sikondelarna, på vägen träffar dom en demon som heter Jinenji som hjälper dom. Dom träffar också Naroku.
Boken är bra för det är ett äventyr och sorglig ibland. Den här boken är manga. Det finns flera böcker om Inu Yasha.

Recenserad av Elin Wranding i årskurs 3. 

Skriven: 2006 

ISBN: 9789172697591