Barnen i den gula korridoren

Barnen i den gula korridoren av Gunilla Banks   Illustrerad av Eva Eriksson 

Barnen i den gula korridoren av Gunilla Banks 

Illustrerad av Eva Eriksson 

Nu är det dags för en roligare bok och då har jag valt Barnen i den gula korridoren som handlar om klass 2E som går i en skola någonstans i Sverige. De är ingen vanlig klass nej de är lite ovanliga tycker fröken som oftast tror att de är många fler än sjutton stycken. Så när denna klass kommer igång kan vad som helst hända och det gör det också. Inte för att de busar så mycket mer än andra barn utan kanske mer för att varje personlighet får ta plats. Många skulle kanske säga att de är ohyfsade men det skulle aldrig fröken säga. Nej hon tycker mycket om klassen... 

Ser fram emot rolig läsning! 

Skriven: 1978 

ISBN: 9155022332