Guess how much I love you

Första boken på det nya året tänkte jag skulle bli den här söta boken, Guess how much I love you

Guess how much I love you av Sam McBratney  Illustratör Anita Jeram

Guess how much I love you av Sam McBratney

Illustratör Anita Jeram

I boken Guess how much I love you får vi möta Little Nutbrown Hare och Big Nutbrown Hare som försöker visa för varandra hur mycket de älskar den andra. Men det är inte så lätt att visa... 

Det här är en riktigt mysig liten bok där vi träffar de två hararna som vill visa hur mycket de tycker om varandra. Det gör de genom att visa med armar, ben och hopp att det är mycket. Men räcker verkligen det. Ja lilla Nutbrown Hare kommer tillslut på något som är riktigt långtbort och därför visar hur mycket Little Nutbrown Hare tycker om Big Nutbrown Hare. 

Berättelsen är kort och mysig vilket göra att den passar bra för mindre barn. Den föreslås för åldrarna 3 till 6 år men jag tror den kan fungera för en 2-åring också. Den är så fin och mysig och man kan ju sedan själv försöka beskriva hur mycket man tycker om varandra! Och precis som hararna i boken komma på hur svårt det är. 

Illustrationerna är härliga med små detaljer, som jag ju tycker om, men framför allt de söta hararna. De är så fina! Illustrationerna se ut att vara gjorda i akvarell och de lugna fina färgerna är en stor del av dragkraften i dessa lugna bilder. 

På svenska heter boken Gissa hur mycket jag tycker om dig

Betyg: Mysig härlig barnbok som får en att le! 

Skriven: 1994

ISBN: 9780744581898